Kiropraktikko Oulu

  Hinnasto

Ensimmäinen käynti n 40min
Sisältää haastattelun, tutkimuksen sekä ensimmäisen hoitokerran mikäli hoidolle ei ole estettä.
85€

Jatkokäynti n20-30min
Sisältää nivelten manipulaatio/mobilisaatio hoitoa, pehmytkudostekniikoita, itsehoito-ohjeita tarpeen mukaan.

65€

Maksutapa: käteinen, pankki- tai luottokortti, E-passi

Opiskelijakortilla: -10

LAHJAKORTIT

Tilaa lahjakortit puhelimitse tai sähköpostilla. Nouto toimipisteestämme tai voimme lähettää PDF-muotoisen lahjakortin sähköpostitse. Kajaanin vastaanotolle lahjakortin voi ostaa Terveystalon kautta.

       T   t

Hoito

Kiropraktikon hoito koostuu erilaisista manipulaatio ja mobilisaatio hoidoista sekä pehmytkudostekniikoista, venytyksistä ja lihasenergiatekniikoista. Otamme aina huomioon asiakkaan terveydentilan ja toiveet hoitoa suunnitellessamme.

Kiropraktikko tunnustelee rankaa ja niveliä ja avaa erilaisilla tekniikoilla niissä olevia lukkiumia. Hoidon aikana kuuluvat naksahdukset johtuvat nivelestä vapautuvasta ilmasta. Naksahdus äänellä hoidossa ei ole olennaista merkitystä. On hyvä ymmärtää, että kiropraktikon hoidossa ei laiteta nikamia ja luita takaisin paikoilleen, vaan liikkeellä korjataan nivelessä olevia lukkiumia jolloin nivelen toiminta normalisoituu ja sitä ympäröivät lihakset ja hermosto voivat taas toimia vapaasti.

Jokaisessa tilanteessa manipulaatio ei ole tarpeellista tai edes mahdollista ja kiropraktikko voi hyödyntää monia muitakin hoitotekniikoita; Manipulaatio ja mobilisaatio tekniikoiden ohella hoitoa voidaan täydentää esimerkiksi triggerpiste- ja faskiakäsittelyllä, kinestioteippauksella, erilaisilla venytystekniikoilla ja kuntoutusohjeilla.